De juiste balans tussen snelheid, techniek en creativiteit.

Elke  ondernemer heeft behoefte aan een herkenbare en consistente uitstraling die al bij de eerste blik duidelijk maakt waar zijn of haar onderneming voor staat en wat deze te bieden heeft. Van het logo op de gevel tot het lettertype van de website, van de toonzetting van de advertising tot de inrichting van de ontvangstruimten en van de lay-out van de brochures tot de illustratie op de nieuwjaarskaart. Daarom is het prettig op iemand te kunnen vertrouwen die dit beeld naar buiten op alle gebieden onder controle houdt. Een veelzijdige go-to guy met een persoonlijke benadering voor de creatieve uitingen die het gezicht van het bedrijf bepalen.

Door ruim twintig jaar ervaring in reclame en vormgeving en een academische basis beschik ik over de vakkennis om al deze opdrachten op een gedegen en effectieve manier uit te voeren in een zéér korte productietijd. Ik houd de vinger aan de pols van stromingen en tendensen in design en weet deze op de juiste plaats toe te passen zonder te verzanden in onnodig trendy geknutsel.

Wél de kwaliteit, niet de kosten
Daarom kan ik hoge kwaliteit leveren, zónder overheadkosten. Bovendien hanteer ik géén sluitingstijden, waardoor ik zeer flexibel inzetbaar ben. Ook als fotograaf, illustrator of website beheerder. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers die voor zéér concurrerende prijzen in een breed pakket aan diensten en producten kunnen voorzien.

Slimme dtp voor periodieken
Door ruime ervaring met het opmaken van (vak)bladen, tijdschriften en boeken en door slimme automatisering ben ik zeer concurrerend in dtp voor periodieken en andere stramienopmaken. Wél de kwalitatieve uitstraling van een goed ontworpen blad of boek, zonder de kosten van een duur bureau. En op een duidelijk hoger niveau dan de ramsj van een drukkerij met eigen studio.

Van alle markten thuis
Grafische vormgeving, art direction, creatie, visualisatie, ontwerp, beheer en hosting van websites, huisstijlen, logo’s, iconen en gestileerde illustraties, tabellen en grafieken, advertenties, direct marketing, presentaties, animaties, bedrijfsfilms, verpakkingen, productcatalogi, folders en brochures, periodieken, boeken, jaarverslagen, nota’s en beleidsstukken, beurspresentaties, signing en inrichting, product- en reportagefotografie, fotoretouches en -montages alsmede fotografiebegeleiding. Daarnaast op het technische vlak Apple Macintosh computeronderhoud, software- en hardware-advies en versiecontrole, installatie en onderhoud van grafische programma’s.

Download leveringsvoorwaarden >