Werk

Terug naar overzicht

Kleurige canvassen

Het zakelijke nieuwe pand van Airpro luchtbehandeling kon wel wat verfrissende kleuren aan de muur gebruiken. De directie vond dat de vele kale wanden van het comfortabele bedrijfsgebouw dringend behoefte hadden aan een frisse toevoeging.

Graphics Plus bedacht een concept om het visueel weinig tot de verbeelding sprekende product van Airpro – verzinkt stalen luchtbehandelingsinstallaties – op een nieuwe, intrigerende manier in beeld te brengen en te gebruiken als basis van de corporate beeldtaal van het bedrijf.

Bij diverse Airpro-projecten zijn foto’s gemaakt van de luchtbehandelingsinstallaties in verschillende fases. De resulterende beelden zijn bewerkt tot kleurige en opvallende canvasprints die nu door het gehele bedrijf op de verschillende afdelingen aan de wand hangen. De werkomgeving fleurt hierdoor enorm op zonder standaardprints of anonieme uitleenkunst.

De Airpro-canvassen hebben een uitgesproken positief effect op bezoekende relaties. De vele bewonderende opmerkingen resulteerden in een geschenkproject tijdens het eerste lustrum van het bedrijf. Alle relaties kregen één van de zes speciaal voor het jubileum vervaardigde Airpro-canvassen van 80 x 80 cm cadeau.

Meer werk